Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Uusi elämä alkamassa :))

Moikkamoi!

Tulipa tossa viime vkl käytyä nollaamassa oikein kunnolla ja ansaitusti. Olimme duuniporukan kanssa Himoksella pe-su. Ja oli kyllä sellaiset Himoksen hibbalot, että ei hauskempaa enään olisi voinut olla! :D Pe ilta meni duunikaverien kanssa siihen saakka kunnes lähdettiin pikku porukassa Himos Areenalle. Sen jälkeen loppu vkl olinkin omilla teilläni. Lauantaina kävin rinteessä ja tutustuin aivan hullunhauskaan porukkaan! :D En muista, koska viimeksi olis ollut niin hauskaa! Onnistunut vkl oli ja ikävä tuli heti kotiinlähdön jälkeen. Sinne siis todellakin pitää päästä uudestaan! :) Tuli tanssittua, laulettua, syötyä ja rentouduttua hyvässä seurassa! :))

Kiirettä ja stressiä on ollut viimeiset pari vkoa. Duunia, muuttopakkausta, vanhan talon siivousta, muuttoa ja salia on kuulunut ohjelmaan. Joten aivojen tuuletus tähän väliin tuli just oikeaan kohtaan. ;) Nyt vaan omaa kämppää laittamaan asumiskuntoon ja tavaroita paikoilleen. :)

Mun saliohjelman pitäis kohta vaihtua. Oon ollut kyllä tyytyväinen tähän tämän hetkiseen, mut kiva saada myös vaihtelua. :) Treenit on muutenkin kulkeneet hyvin ja oon ollut itse tyytyväinen. Välillä on tietysti niitä päiviä kun tuntuu, et rauta ei nouse millään, mut onneks niitä on vaan silloin tällöin. Muuton takia tulee pari välipäivää treeneistä, mutta en aijo siitä stressaa. :)

Aivan ihanaa kun ens viikolla on talviloma!! :)) Jos sitä kävis lasten kanssa vaikka laivalla sen kunniaks!! :) Aurinko on paistanut ihanasti pari päivää, miten helmikuussa voi tuntua melkein keväälle? 6 astetta lämmintä parhaimmillaan. :) No en valita,  tykkään lämmöstä! ;)

palaan taas paremmalla ajalla!

Tsau!! :)

Loppuun vielä kuvia




Uudet GYM-72 treenivaatteet :))

 
Ready to go ;)
 



Himoksen rinteet :)

 
 
Mukavassa seurassa syömässä :)
 
 
Helmikuinen auringonnousu <3

 
Eräs haluaa että syön pihvini sydämenmuotoisena :D

 




Rita



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti