Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Isoja muutoksia

Moikka,

On vierähtänyt ihan liian kauan aikaa edellisestä blogitekstistäni! Joten nyt vähän päivitystä tilanteeseen :)
On tapahtunut valtava muutos... Kunnon tukiverkostojen puuttuessa elämästäni, jouduin jättämään kisadietin kesken. Vaikka päätös surettaa itseäni, niin päätös koskettaa eniten rakkaimpiani, jotka ovat luonani joka toinen viikko. Eli lapsiani. Pärjääminen kisadietillä vaatisi lähes päivittäistä lastenhoitajaa nuorimmaiselleni treenieni ajaksi, eikä minulla ole ollut sellaiseen mahdollisuutta. Aika on muutenkin tiukilla ja nyt oli toimittava kuitenkin järki ja sydän edellä ja sivuutettava omat unelmat... ainakin hetkeksi. Voin sanoa, että päätös ei todellakaan ollut helppo ja kamppailin asian kanssa pitkään. Mitään lopullista en kuitenkaan ole päättänyt kisojen suhteen, vaan olosuhteiden vuoksi keskityn nyt olennaiseen, eli äitinä ja kasvattajana olemiseen. :) Ehkä minulle tulee taas ensi tai sitä seuraavana vuonna mahdollisuus kisaamiseen. :) Kaikkien palasien pitää olla kohdillaan dietille ryhtyessä, itselleni ei ainakaan riitä tehdä vähän sinnepäin, vaan jos tehdään, niin tehdään täysillä! ;)

Normaalia kesäelämää olen ehtinyt siis vietellä kesälomallani, syönyt, paljuillut, käynyt festareilla ja kaivannut hyviä ilmoja ja aurinkoa. Se mitä kiloja lähti, tuli varmasti jo takaisinkin. :) :(

Jatkossa aion keskittyä kunnon ylläpitämiseen, hyvään oloon ja mieleen, onnellisuuteen ja pienempään stressitasoon :D Mutta en unohda treenaamista ja kuntosalia. Aion lenkkeillä ja päästä eroon tästä kesäturvotuksesta :)

Tänään on kesälomani viimeinen päivä. Ihan mukavaa se on jo töihin palata, vaikka viikon olisin mielelläni vielä ollutkin lomalla :) Täytyy varmaan alkaa suunnittelemaan syksylle jotain etelänmatkaa, sillä kesän todella huonojen kelien vuoksi, ei juuri ole ollut kesäfiilistä ollenkaan!

Kaikille lomailijoille oikein mukavaa lomaa ja töihin palaaville oikein ihanaa töihin paluuta! ;)


Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti