Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa :)

Heippa :))

Ajattelin kirjoitella vähän kuulumisia tänne, kun edellisestä kerrasta on hujahtanut aikaa taas, niin et en oo huomannutkaan ajankulua.

Mulla on just ollu viikon talviloma, suunnitelmana oli treenata, urheilla, ulkoilla ja ja ja... Kuinkas sitten kävikään? :0 Sairastuin heti kun loma alkoi, viimeisenä työpäivänä ennen lomaa. Se oli samantien haudattava suunnitelmat treenilomasta ja vetäydyttävä lepäämään vaakatasoon.... Sain kyllä lepäillä ihan kaikessa rauhassa miesystäväni luona maalla, kun lapset olivat isällään.

Muutaman päivän päästä alkoi jo tuntumaan, että nyt on voimat palautuneet ja pääsen treenaamaan... noooh... olisi kannattanut odotella iiiihan rauhassa... Käytiin treenaamassa miesystäväni kanssa yhtenä päivänä, päivä sekä iltatreeni... seuraavana aamuna olo oli taas todella kipeä ja räkänen, vaikka treenipäivänä tuntui ihan älyttömän hyvältä treenata, mutta eipä olisi kannattanut. Ja taas lepoa!

No sitten sain ilmoituksen, että tyttäreni on sairastunut ja hänen kanssaan oli lähdettävä lääkäriin....korvakäytävän tulehdus...ja lääkäri määräsi vääriä korvatippoja... parin päivän päästä uusi käynti ja uudet korvatipat, kun ensin oltiin odoteltu 1,5h odotusaulassa, vaikka meille oli aika varattuna, niin meidän tuurilla ensiapu ja ambulanssipotilaat tulivat siihen samaan kamalaan ruuhkaan, kuin me kaikki sillitpurkissa siinä aulassa odottavat.
Loppu vko onkin mennyt vain kotona, parannellessa omaa oloa ja tytärtä lääkitessä.

Olen katsellut kisoja fiilisteleviä tulevan kevään kisailijoita Facebookissa ja unelmoinut että itsekkin vielä pääsen kisadietille ja lavoille :)) Tänä vuonna ei kuitenkaan ole vielä sen aika. Nyt keskityn ruokavalioon ja sen mahdollisimman tarkkaan noudattamiseen... Kyllä vielä lipsuakkin saan ja sen sallinkin välillä :) Pyrin myös keskittymään mahdollisimman säännölliseen salitreeniin. Salin vaihto mahdollistaa lapsiparkin käytön, joten saan tyttöäni välillä paremmin mukaani myös. :)

Kyllä treenaamisesta tulee aina vaan niin hyvä fiilis, että en oikein osaa sanoa, mikä voittaisi sen fiiliksen. :))

Lähiaikoina minua on alkanut kiinnostamaan vaihtoehtojen lisääminen ruokavaliooni, esim. rahkan tai lihan/kalan/kanan korvaaminen jollain muulla tuotteella. Smoothiet ja esim tofu, tuovat kivaa ja piristävää vaihtelua ruokiin ja niitä alan jatkossa enemmän testailemaan ja kokeilemaan. :))

Aurinkoisia päiviä ja kevään lähenemistä odotellen



                                                                   Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti