Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Moikka,

Kevät on tullut ja sitä myötä lintujen laulu ja auringonpaiste.
Tähän kun jatkuisi, että myös hyvät treenit ja säännöllinen terveellinen syöminen ja ruokavalio, niin johan olisi jo liian täydellistä, ollakseen totta :D

Mulle kävi niin, että uuvuin ja jouduin ns. huililomalle töistä. Itse yritteliäänä ihmisenä en voinut ensin uskoa, että tämä oli kohdallani totta, mutta pakko se vaan oli myöntää, että päivittäin kohtaamani haasteet, oli vetänyt viimeisetkin mehut musta. Ja totta puhuakseni, en osittain ollut tunnistaa itseäni. Missä se positiivisuuden perikuva, kyllä kaikki järjestyy Rita oli?? Voin sanoa, että ensimmäisinä päivinä sairauslomalla mielessäni risteili todella synkkiä ajatuksia.

No nyt fiilis on jo parempi ja olen saanut ajatuksia kasaan ja ehkä jopa jotain muutoksia elämääni on luvassa. Ihana huippu miesystäväni auttoi eteenpäin mua ja sai kauhean kivireen niskasta pois! <3 Kiitos siitä hänelle! <3 Onneksi on kilttejä ja ihania ihmisiä olemassa, kokemukseni mukaan löytyy myös niitä ilkeitä ja itsekeskeisiä ihmisiä, valehtelevia ilkimyksiä, jotka elävät vain omalle edulleen, sellaisten kanssa en enää ikinä halua olla missään tekemisissä.

Kevään oli tarkoitus olla minulle mahdollisimman tarkkaa ruokavalion noudattamista ja säännöllistä salitreenaamista. Mutta kuinkas sitten kävikään?? Tuli yksi talon myynti ja muuto ja pari sairaana oloa ja sitä ja tätä..!! Elämässä ei tosiaan kaikki mene niin kuin haluaisi ja vaikka olisi kuinka suunnitellut valmiiksi, niin hetkessä ne suunnitelmat menevät uusiksi. Tuli tosiaan autettua tuossa talo/muuttoprojektissa, että sai sen pois alta, kyllä se kokonaisuudessaan kesti n. kuukauden verran, eikä noi mitään pikku juttuja ole. No onneksi se on nyt ohi! :)

Kaikkein raivostuttavinta on ollut sairastelu! Pääsiäisestä lähtien kaikki lapseni ovat sairastelleet ja itse olen nyt reilun viikon ollut niin kauheessa taudissa, että nauru on kaukana tästä olotilasta! En tiedä onko kyseessä influenssa, mutta minäkin olen jopa kuumeessa ollut, vaikka todella harvoin, jos koskaan minulle kuume nousee.
Kaikki, jotka meidän kanssa ovat tekemisissä olleet, ovat sairastuneet tähän. Aivan kauhea tauti!

Mutta positiivisempiin asioihin :) Nyt kun tässä ollaan kertarykäisyllä oltu kipeenä ja kipeenä ja kipeenä, niin kunhan tästä taudista paranen, otan pienen diettihaasteen itselleni ja miesystäväni saa luvan osallistua siihen myös! ;) :D Tavoitteenani on saada kiristeltyä kroppaa "kesäkondikseen" ja muutaman kilon painonpudotus. Olenhan sentään tämän kevään uusi kummitäti ja tulevan kesän kaaso :) ;) Joten ihan kivakin vähän kiristellä juhliin :) Itseasiassa aloitin jo tämän dietin ennen sairastumistani, painoa kerkesi tippua reilu kilo vajaassa viikossa, siitä huomasin, että kroppani on aikas nesteinen. Ensimmäiseen tavoitepainooni, ei ole matkaa kuin reilut pari kiloa ja tarkoituksenahan ei ole tiputtaa lihoista, vaan nesteet ja rasva liikkeelle :)

Tässä alkaa ihan ikävä tulla yhteisiä treenejä miesystäväni kanssa. Se onkin todella tärkeä, meidän yhteinen juttu. Tuntuu niin pitkältä ajalta, kun viimeksi oltiin yhdessä treenaamassa. Mutta kyllä me taas päästään, kun tää tauti on selätetty.
Ehdittiin sentään ennen sairastumistani käydä Nuuksiossa suunnittelemallani synttäripiknikillä, sekä kiertämässä luontopolku. Oli kyllä hauska reissu ja varmasti mennään uudestaankin! <3

Oikein ihania keväisiä päiviä kaikille! Aurinkoa, voimaa ja iloa! Kevään kisoihin osallistuville tsemppiä!! :)



 
 

 
Nuuksiossa
 
Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti