Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 16. elokuuta 2014

Edennyt dietti :))

Zau!


Hyvillä fiiliksillä dietti rullaa eteenpäin. Vajaat 6kg on lähtenyt painoa koko dietin aikana. Kävin torstaina kuntotsekissä ja sain hyvää palautetta! :) Edistystä on tullut kuullema paljon viime näkemältä! Nyt on tankkausta sitten luvassa. Pari päivää oon ihmetelly ihon makkaralle keräytymistä,,,mitä? Mitä tämä on? Pelkkää ihoa? :D niin se vaan menee mukavasti makkaroille sekin, ilman sisältöä vaan ;D Mihin mä sen kaiken sitten laitan piiloon?? ;) Tsihhihhih!

Aika on kulunut ihan älyttömän nopeasti...justhan tää dietti alkoi ja nyt on enää kuukausi aikaa Jyväskylän karsintoihin. Ajatukset heittää häränpyllyä vähän väliä, silmissä mustenee, päässä heittää, muisti pätkii, nälättää ja väsyttää... Mutta en todellakaan valita!! Tästä kaikesta saa niin paljon irti ja oppii uusia asioita itsestään. Oppii elämään hetkessä, nauttii elämästä ja arvostaa entistä enemmän ympärillä olevia ihmisiä! <3

Viime viikolla kävin Tampereella Biancanevessa sovittamassa kisabikinit. Ne oli niin ihanat, kun vaan olla voi!! Värivalinta oli todellakin onnistunut ja sopi mulle loistavasti! Vielä kun niihin tehdään viimeistelyt ja koristelut, niin sit ne on valmiit. Sain aivan ihanaa asiakaspalvelua ja todella mukava oli kokeilla bikinejä asiantuntevan ihmisen kanssa. Bikinien suunnittelu ja kokeilu alusta loppuun oli miellyttävä kokemus. :)
Niin ja terveisiä sille Biancaneven vieressä sijaitsevalle makkarakojun mukavalle miehelle, joka päästi mut kiireessä vessaan ;)

Sitten niihin toisenlaisiin päiviin, kun mikään ei oikein onnistu ja energiat aivan nollissa... Niitäkin on ollut... yllättävän vähän... mutta on kuitenkin. Kaksi erittäin tuskasta päivää on jäänyt erityisesti mieleen. Yks ilta istuin salin edessä pitkän ja kuuman työpäivän jälkeen juomassa Kerosenea. Mieli oli niin maassa, et ei olis paljon alemmas voinu enää vajota... Mietin siinä jo kotiin lähtemistä, kun jotenkin sain jollain ihmeen voimilla(kerosene) ;) kerättyä itseni ylös. Kävelin salin ovesta sisään, tein pitkän ja hitaan treenin, lähdin onnellisena kotiin, voittajana kotiin. Fiilikset oli huiput ja vieläkin mietin, että millä ihmeen voimilla mä tein sen. Itsensä haastaminen/voittaminen, siinä yhdistelmä joka pitää tämän lajin kiehtovana ja kiinnostavana kerta toisensa jälkeen.


Nyt on kuukausi aikaa valmistella tulevia karsintoja. Bikinit on, kisavärit on, hotellihuone maksettuna on, hiukset, kynnet, meikit ja korut pitäis vielä miettiä loppuun... Onneks mun sisko(kosmetologi) lähtee mukaan huoltajaks, niin ei tarvii J.kylään asti yksin ajella ja mikä parasta, huippuseuraa luvassa 2 kokonaista vuorokautta. Heidi myös meikkaa mut, levittää viimeset kerrokset kisaväriä, auttelee ja huoltaa <3 Heidi tulee takahuoneeseen auttamaan ja viimeistelemään ja auttaa tarvittaessa myös muita Sportlifen tiimiläisiä. :)

Näihin jänniin ja odottaviin tunnelmiin lopettelen tällä kertaa... ;)

                                                                           Ritsku

Yhteistyössä:

SportLife nutrition  http://sportlife.vpalvelin.com/

Heidin sydän http://heidinsydan.wix.com/heidin-sydan2

Dentaworks  http://www.hampaidenvalkaisu.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti