Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kisat ohi------> uudet suunnitteilla

Heippa kaikki!

Huih, siitä onkin aikaa kun viimeksi ehdin kirjoittelemaan. Paljon on tapahtunut viime kerran jälkeen. Olin melkein kolme viikkoa sairaana kisoja edeltäneen viimeisen diettikuukauden aikana. Otti aivan uskomattoman paljon päähän! Mutta ei se auta valittaa... jos sairastuu, niin sairastuu ja sitten mennään sen mukaan. Otetaan lepoa, c-vitaa ja runsaasti nestettä. Eli salilla käymiset ja aerobiset jäi hyvin vähälle ja viikko ennen kisoja alettiin jo hölläilemään ja valmistautumaan kisoihin. Ai että meni kyllä suunnitelmat uusiksi ja sadat ärsyttävät asiat pyöri päässä, hermot meni ja ties mitä muuta vielä...Entä jos? Mitä jos? Koska jos? Miten jos? Jossittelu ei auttanut, oli vaan sairastettava.

Viimeistelyviikon alun olin vielä töissä keskiviikkoon asti. Olimme leirikoulussa Kisakalliossa, jossa sain kyllä tehtyä aamulenkit ja salitreenit. Keskiviikkona tieto rakkaan, läheisen ihmisen poismenosta järkytti omalta osaltaan.  En voinut uskoa, että näin on tapahtunut, enkä usko vieläkään. :`(

Kisaväriä alettiin laittamaan torstaina. Ihon hoidon tätä varten olin aloittanut jo pari viikkoa aikaisemmin, eli kuorimisen, rasvaamisen ja sheivaamisen. Aikamoista hommaa! ;) Valmentajani Paulin puoliso Maria, tuli meille näyttämään mulle ja siskolleni kuinkas sitä väriä oikein levitellään :) Saatiin siinä pari ensimmäistä kerrosta laitettua ja siskoni laittoi vielä kolmannen kerroksen samalle illalle. Kiitos hyvästä opastuksesta Marialle!! :)

Perjantaina oli lähtö Jyväskylään. Kun oltiin saatu kaikki ruuat, tavarat, kisakamppeet ym. pakattua päästiin matkaan siskoni kanssa, joka toimi myös huoltajanani kisareissussa. Matka kesti n.3tuntia, joka kului kuitenkin ihan uskomattoman nopeasti, siskosten sekoiluja tallennettiin videolle, eikä niitä voi kyllä missään julkaista, sen sorttista matskua tuli... :D

Perillä Jyväskylässä, etsittiin ensimmäisenä hotelli ja pysäköintipaikka. Toiseksi oli pakko päästä heti syömään, kun päästiin hotellihuoneeseen. Aivan kauhea nälkä oli jo siinä vaiheessa. Seuraavaksi lähdettiin Hotelli Alexandraan rekisteröitymään kilpailijaksi. Olipas hienoa, tätä olin odottanut ja fiilikset oli mahtavat!! :)) Pitkä dietti takana ja kova työnteko ja Tässä sitä nyt vihdoin oltiin! Huippua!


 
Loppuilta menikin valmistautuessa lauantain kisoihin, leviteltiin kisaväriä, laitettiin kynsiä yms. :)

Lauantai: KISAPÄIVÄ

Heräsin ajoissa aamukävelylle, kävin matkalla varaamassa kampausajan Hairlekiinista, niin ei tarvinnut itse miettiä hiustenlaittoa kaiken muun ohessa. Aamupalan jälkeen levitettiin vielä yksi kerros kisaväriä. Se viimeinen kerros oli kyllä liikaa. 5 kerrosta protania olis ihan hyvin riittänyt. Mutta näitähän ei opi kuin kokeilemalla.

Karsinnat alkoi klo 17.00 ja siihen saakka saatiin koko päivä menemään valmisteluihin. Kisapaikalla Jyväskylän Paviljongissa oltiin n.16.00 aikoihin.
Fiilikset oli aika jännät, kun jonottelin 19 muun naisen kanssa lavalle pääsyä eliminointiin. Vain 15 parasta pääsi siis kisaan mukaan. Ja olin niin ilonen kun mä pääsin!! Olis ollut turhauttavaa jäädä kokonaan pois kisasta.
Eli alkukilpailuihin asti pääsin ekoissa kisoissani, mutta finaali jäi vielä kokematta. Tulevaisuudessa se siis tavoitteeksi. ;)

Hienoa oli! Koko kisareissu ja niihin valmistautuminen! On ollut kaikin puolin todella upea kokemus ensimmäinen kisadietti ja kisat. Olen oppinut paljon itsestäni tämän matkan varrella.
Seuraavaksi kirjoitan Tampereen karsinnoista.

Kisakuva Jyväskylästä :)

Rita
 
Yhteistyössä:
SportLife Nutrition
Dentaworks
Heidin sydän
 
Blogini SportLifessa: http://sportlife.vpalvelin.com/team-sportlife/rita-lintula-makinen/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti