Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Tampereen karsinnat

Moikka,

Tampereen karsinnat oli reilu viikko sitten. Ihana kaverini majoitutti mut ja siskoni Hämeenpuistossa. Iso kiitos siitä Sallalle!! <3 Viimeistelyt oli tällä kertaa vähän erilaiset, kuin Jyväskylän kisoja edeltäneellä viikolla. Meinas tulla veden juonti jo korvista, varsinkin perjantaina, kun juoda piti litratolkulla. Sanoin siskolleni, että oli hänen tehtävänsä pitää huoli että kaikki se vesimäärä menisi alas. Ja sitähän sitten juotiin ja kun kaiken olin saanut juotua ja lisää ei saanut ennen kisojen takahuonetta, niin janohan oli aivan kauhee heti jo tunnin päästä juomisen lopettamisesta. :D

Perjantaina alkuillasta kävin rekisteröitymässä Hotelli Ilveksessä.  Kisaväriä oltiin laitettu 1 kerros torstaina ja tarkoituksena oli laittaa toinen kerros pe iltana ja kolmas kerros la aamuna. Mutta jätettiinkin perjantai illalta värin levitys kokonaan pois, sillä Jyväskylässä väri oli ollut liian tumma ja pohjalla oli Jyväskylän kisavärit vielä. Laitettiin siis vasta la aamuna toinen kerros väriä ja sehän riitti aivan loistavasti.

Lauantaina lähdettiin 15.00 aikoihin kaupan kautta kohti Tampere-taloa.  Paikan päällä viimeisteltiin meikki kuntoon, pumppailin kuminauhalla, muscle juicet ja bikiniliimat leviteltiin. Sain vähän sipsiä ja vettäkin. ;) Tällä kertaa jännitin enemmän kun ekoissa Jyväskylän kisoissa. Taso oli todella kova ja itseltäni jäi puttumaan ainakin reisi/pakaraosastoa. Tällä kertaa ei ollut eliminointia ollenkaan, vaan suoraan alkukilpailut. En selviytynyt finaalikierrokselle. Heti kisojen jälkeen harmitti tosi paljon ja väsytti. Olin treeineistä ja kisoista aivan puhki. Kotimatkalle lähdetiin kun saatiin kerättyä kamppeet kasaan. Sisko ajoi, mä nukahdin melkein heti kun autoon päästiin.

Pettymystä kesti sunnuntain, mutta sen jälkeen havahduin ja tajusin että eihän tää tässä ollut. Mä haluan tehdä tän uudestaan ja aionkin tehdä! Ensin mietin jo kevään kisoja, mutta lihasten kasvattaminen on kuitenkin sen verran hidasta hommaa, että valmentajaltakin mielipidettä kysyessäni, hän oli samaa mieltä, että kevään kisat tulee liian nopeasti. Ja mikäs kiire tässä on? Ei oo kiirettä! :) Kisat vuoden päästäkin tulee jo aika nopeasti. Nyt vaan offi päälle ja sopivan paljon ruokaa, niin kasvuakin saadaan aikaiseksi. Oon kyllä aika innoissani tästä. Nyt tulee pidempi offi ja pääsen vetämään salille täysillä. ;)

Tämän viikon oon pitänyt salilta taukoa ja syönyt ihan varmasti riittävästi hiilareita!! ;) Sen verran kävin salilla tänään, että saatiin tulevaisuuden suunnitelmia lyötyä lukkoon valmentajani kanssa. Pauli Pöyhiä jatkaa siis valmentajanani ja seuraavana tavoitteenani on 2015 syksyn SM-karsinnat. :)) Tulee niin huippua! Ja nyt tiedän mitä tää kaikki vaatii ja millainen matka kokonaisuudessaan on edessä. :) Kaikkea odotan innolla! Lihaksiston kasvua ja kropan muuttumista etenkin!
Ensi viikolla aloitan taas salitreenit ja ruokavalio muuttuu hiilaripitoisemmaksi. Kaloreita kaloreita. ;) Paulin saatua omat kisansa parin viikon päästä kisattua, vaihtuu treeniohjelmakin.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia, joka ovat olleet mun matkassa mukana, tukena, turvana, tsempparina, sponsorina, apuna. Kaikki on ollut kullan arvoista! Isoin kiitos menee mun miehelleni, joka omalla panoksellaan on mahdollistanut mun salilla käymisen ja hoitanut meidän lapsia, mun kotoota poissa ollessa. Kiitos valmentaja Pauli Pöyhiä, että otit valmennukseen, vaikka sullakin oma kisadietti samaan aikaan. Kiitos Team Sportlife lisäravinteista! Kiitos Heidi-sisko kullanarvoisesta huoltajana toimimisesta ja siskona olemisesta ja Kiitos Heidin Sydän (jalkahoito, kasvohoito, kestovärit, kisavärit, kisameikit, kynnet, hiukset yms.) Kiitos Dentaworks hampaiden valkaisusta! Kiitos tuesta ja lastenhoitoavusta äiti ja Ari! Kiitos ystävät, työkaverit ja sukulaiset tuesta ja ymmärryksestä! Kiitos lastenhoito avusta myös Ritva-mummu ja Matti-pappa!
Tästä on hyvä jatkaa!

Pari kuvaa Tampereelta vielä tähän loppuun:

 
 

 
 

Rita
 
Yhteistyössä:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti