Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hei aika MAHTAVAA

Fiilikset on huiput. Hiilaria oon tankannu nyt huolella ja tämän offin ruokalistalla sitä todella on enemmän, kuin edellisellä. Pelkästään aamupuuroa vedän 20g isomman määrän. Ensireaktioni oli järkyttynyt, sillä lautanen ei melkein riitä aamupuurolle ym. lisukkeille. :D Ja kyllä tuon määrän syöminen jo tuntuu vatsassakin. Huh! :)) Mutta nyt viikon syömisen jälkeen alkaa vatsakin jo pikkuhiljaa tottumaan.

Viime viikon pidin lepotaukoa salilta ja nyt kun jälkikäteen mietin, niin olinhan mä ihan sairaan väsynyt jo Tampereen kisoissa ja etenkin niiden jälkeen. Että viikon tauko salilta tuli kyllä tarpeeseen.

Hiilareiden syöminen on selvästi vaikuttanut mun mielialaan, välillä tuntuu että voisin olla hiljaakin :D Jutut on sitä luokkaa, että itsekkin ihmettelen mistä ne putkahtelee... Että rakkaat ystävät ja läheiset koittakaa kestää! ;) Ehkä tää tästä normalisoituu, vai oonko tällainen normaalisti?! :D Ihan mielenkiintoista seurata itsessään tapahtuvia muutoksia myös henkisellä puolella ja ruokavalion osuutta muutoksiin.

Tällä viikolla aloitin taas salitreenit ja ai ettien että, kun tuntuu erilaiselta. Vaikka voimat ei oo vielä palautuneet dietin jäljiltä, niin se energia mitä riittää, niin se motivoi aivan valtavasti! Jaksaminen on ihan eri luokkaa! :) Dietillä elin niin hetkessä, että jokainen askelkin tuli ajateltua ja elettyä vain hetkenä eteenpäin.

Nyt vaan syön oikein, treenaan kunnolla, lepään tarpeeksi, niin mikäs tässä on ollessa. Olen onnellinen! <3

Rita

2 kommenttia:

  1. Moooi Rita ♥ en tiiä tunnistitko mua, oon nyt teil koulussa työharjoittellussa. Löysin sun blogin iha sattumalta ja pakko sanoa että todella arvostan sua! Ois ihana tutustua sun kanssa paremmin ja jos saisin sulta parhaat treeni ja dietti opastuksia :)

    http://my-life-with-love-alesya.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kiitos kovasti!! :)) Mukava lukea noin iloisia kommentteja! :)

      Poista