Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kesä....loma???

Moikka,

kesä on sateineen alkanut ja juhannuskin on jo ensi viikolla. :) Omat pojat ovat saaneet viettää kesälomaa ja minäkin tietynlaista lomaa kohta viikon...ilman palkkaa vaan... Alallani, kun on nämä palkattomat kesäkeskeytykset... jos kaupungilla ei ole tarjota työtä kesäksi, niin sitten ollaan palkattomalla kesäkeskeytyksellä... Reilua?? Eikö?? :D No onneksi sain töitä melkein koko kesäkuuksi.
Lomapäivät tietenkin kuluvat vuoden aikana, koulujen ollessa lomalla, ellei halua pitää kaikkia koulun lomia palkattomana ja säästää esim. kesään lomapäiviä. Se taas ei ollenkaan natsaa, jos haluaa pärjätä kk ja saada pakolliset menot hoidettua. Niinpä kesälomalle jää kaikkien koulun vuoden lomapäivien jälkeen, vain 12 palkallista lomapäivää, elikäs heinäkuussa eletään kivillä ja kepeillä ja pyhällä hengellä :D Tässä olisikin aika iso uudistuksen paikka!! Onko reilua, että koulunkäynninohjaajat ovat vuoden työnteon jälkeen kesällä palkattomalla kesäkeskeytyksellä, kun opettajat nauttivat palkallista kesälomaa? Päättäjät hei herätkää! Ai niin, mutta eihän elämä ole reilua, nallekarkit ei mee aina tasan! Omia päätöksiä, omia valintoja, niistä on jokaisen elämä tehty.

No mutta joo, tuli palkkaa tai ei, niin kyllä se mukavaa on vain olla ja viettää aikaa omien lasten ja rakkaiden parissa.

Tänä aamuna sovittelin kisakenkiä ja haaveilin vielä joskus pääseväni kisalavoille. :) Sen näkee sitten tulevaisuudessa, tuleeko niin vielä käymään vai ei! Sekään kun ei ole mitään ilmaista touhua.

Mukavaa lauantaita kaikille! Mä lähen treenaa!


 
Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti